Týždenné
menu

Týždenný jedálny lístok KLUBOVŇA OFK

Ponúkame obedové menu od 10:30hod do  vypredania, max. do 13:00hod (objednávky prijímeme od 8:00hod na 0948/123552 alebo mailom info@klubovnaofk.sk)

V prípade objednávky rozvozu obedového menu alebo zabalenie so sebou účtujeme za obal (za 1ks obedového menu) 0,30€.

Pondelok, 15.7.2024: 

Zatvorené (každý pondelok) – podľa aktualizovaných otváracích hodín

Utorok, 16.7.2024: 

polievka: zeleninová s mrveničkou (1,3,9) /k menu v cene/

A: dukátové buchtičky (1,3,7) /5,90€/

B: medajlónky z bravč. panenky s BBQ omáčkou, šťuchané zemiaky (10) /6,90€/

C: hovädzie po mexicky, tarhoňa (1,3)  /6,90€/ 

D: zelen.šalát s balkánskym syrom, dresing, toast  (1,3,7)  /5,90€/

Streda, 17.7.2024:  

polievka: frankfurtská (1)  /k menu v cene/

A: vypr.syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)  /5,90€/  

B: perkelt z kuracích pŕs s kolienkami (1,3,7)   /6,40€/

C: bravčové karé na spôsob španielskeho vtáčika, ryža (1,3) /6,90€/

D: zeleninový šalát s mozzarelou, dresing, toast (1,3,7)/5,90€/

Štvrtok, 18.7.2024:  

polievka: hrášková krémová (1,7)  /k menu v cene/

A: palacinky s nutelou a banánom (1,3,7)    /5,90€/ 

B: bravčový guláš, knedľa (1,3)   /6,40€/    

C: marinované kuracie prsia s volským okom, ryža, dusená zelenina /6,90€/

D: zeleninový šalát s kuracím mäsom, dresing, toast (1,3,7)  /6,40€/

Piatok, 19.7.2024:  

polievka: francúzska (1,3,9) /k menu v cene/

A: Boloňské špagety (1,3,7) /5,90€/  

B: francúzske zemiaky, uhorka (1,3,7)   /6,40€/ 

C: vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát (1,3) /6,90€/

D: zeleninový šalát s tuniakom a vajcom, dresing, toast (1,3,4,7)  /5,90€/

V prípade objednávky rozvozu obedového menu alebo zabalenie so sebou účtujeme za obal (za 1ks obedového menu) 0,30€.

Zoznam alergénov: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a výrobky z nich, 7-mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8-orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, queenslandské, para orechy, pistácie), 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich

Mäso v surovom stave na jednu porciu je 120g, príloha 200 g, spolu porcia hlavné menu = 320g, Ak je k menu šalát =80g, polievka=330ml

Klubovňa OFK

Pohostenie na štadióne
v Dunajskej Lužnej nielen
pre našich futbalových členov