Týždenný jedálny lístok KLUBOVŇA OFK
Ponúkame obedové menu od 10:30hod do vypredania, max. do 13:00hod (objednávky prijímeme od 7:00hod na 0948/123552 alebo mailom info@klubovnaofk.sk)
Pondelok, 20.3.2023:
polievka: zeleninová s haluškami (1,3,9) /k menu v cene/
A: zemiakový prívarok s fašírkou, chlieb (1,3,7) /5,90€/
B: kurací gyros, ryža, šalát z čínskej kapusty /6,40€/
C: zeleninový šalát s mozzarelou, dresing, toast (1,3,7) /5,90€/
Utorok, 21.3.2023:
polievka: šošovicová na kyslo (1,7) /k menu v cene/
desiatová polievka: fazuľová (1) /2,50€/
A: špagety carbonara (1,3,7) /5,90€/
B: kuracie po gemersky (so šunkou a kukuricou), ryža (1,7) /6,40€/
C: medajlónky z bravč.panenky, ½ ryža, ½ amer.zemiaky, miešaný šalát /6,90€/
D: zeleninový šalát s tuniakom a vajcom, dresing, toast (1,3,7) /5,90€/
Streda, 22.3.2023:
polievka: paradajková s mrveničkou (1,3) /k menu v cene/
desiatová polievka: držková (1) /2,50€/
A: jablkovo tvarohová žemľovka (1,3,7) /5,90€/
B: bravčový stroganov, tarhoňa (1,3,7) /6,40€/
C: vyprážaný kurací rezeň, zemiakový šalát (1,3) /6,90€/
D: marinované kuracie slížiky na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7) /6,40€/
Štvrtok, 23.3.2023:
polievka: hríbová krémová (1,7) /k menu v cene/
desiatová polievka: držková (1) /2,50€/
A: vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7) /6,40€/
B: mäsové guľky s paradajkovou omáčkou, knedľa (1,3,7) /6,40€/
C: kuracie prsia zap.so šunkou, syrom a broskyňou, ryža (7) /6,90€/
D: grilovaný hermelín na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7) /6,40€/
Piatok, 24.3.2023:
polievka: kapustová (1) /k menu v cene/
A: slivkové gule (s makom alebo strúhankou) (1,3,7) /5,90€/
B: pečená krkovička, dusená kapusta, knedľa (1,3) /6,90€/
C: grilovaný losos s anglickou zeleninou, zemiakové pyré (4,7) /7,50€/
D: vyprážané kuracie nugetky na zelen.šaláte, dresing, toast (1,3,7) /6,40€/
Zoznam alergénov: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a výrobky z nich, 7-mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8-orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, queenslandské, para orechy, pistácie), 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich
Mäso v surovom stave na jednu porciu je 120g, príloha 200 g, spolu porcia hlavné menu = 320g, Ak je k menu šalát =80g, polievka=330ml